Snoepen zonder schuldgevoel

Biologische & Glutenvrije bakmixen van le bonbon franc bij ons verkrijgbaar!

Le Bonbon Franc ontwikkelt biologische glutenvrije bakmixen voor gezonder brood en gebak voor mensen die bewust en actief met hun gezondheid bezig zijn. Laag in koolhydraten gezoet met natuurlijke suiker. Hoe geweldig is het als je op een gemakkelijke en snelle manier een verantwoord en heerlijk glutenvrij brood of gebak op tafel kunt zetten? Dat kan nu met de biologische en glutenvrije bakmixen van le bonbon franc. Met deze overheerlijke bakmixen kun je snoepen zonder schuldgevoel! Renate kwam via een vriendin in contact met Natalie Rocha (zij is een erkend orthomoneculair voedingsdeskundige) en eigenaresse van Le bonbon franc. Renate heeft de bakmixen allemaal uitgeprobeert en was meteen razend enthousiast. Doordat Renate zelf al jaren ervaart hoe vervelend gluten en geraffineerde suikers kunnen zijn voor je lichaam, is zij lang op zoek geweest naar (h)eerlijke een biologische bakproducten. Met de bakmixen van le bonbon franc kun je écht heel gemakkelijk en gezond bakken! Want laten we eerlijk zijn…iedereen wil toch wel eens een lekker gebakje?

Met de glutenvrije producten van Le Bonbon Franc zit het gemak, gewoon in een zak. De glutenvrije meelsoorten zijn afkomstig van biologisch telers en zijn vrij van tarwe, dextrose, witte suiker, gluten, witte rijst, maïs-, en aardappelzetmeel. Daarentegen zitten ze vol met ouderwetse glutenvrije pseudo graansoorten en pitten en zaden waardoor ze veel vezels bevatten. We maken gebruik van kokosbloesemsuiker om een heerlijke milde zoete smaak aan de glutenvrije taarten en koekjes te geven.

Waarom een glutenvrije bakmix?

De meeste granen zoals gerst, rogge, spelt en tarwe bevatten gluten. Deze graansoorten worden gebruikt omdat gluten voor mooi elastisch en soepel deeg zorgen. Helaas hebben steeds vaker mensen last van een gluten intolerantie en zijn zij opzoek naar alternatieven. Glutenvrije granen reageren anders dan tarwe. Ze vragen om meer vocht en missen de gluten voor de verbinding. Het bakken met de glutenvrije granen is niet eenvoudig en vraagt enige bakervaring. Veel mensen ervaren dan ook in het begin dat ze hun glutenvrije baksel weg moeten gooien omdat de smaak niet lekker is, het gebak uit elkaar valt of het een baksteen is geworden. Dit is zonde want het zijn geen goedkope ingrediënten.

Reguliere glutenvrije bakmixen bevatten vaak geraffineerde suikers en onnodige toevoegingen. De bakmixen van Le Bonbon Franc zijn bewust op basis van de orthomoleculaire voedingsleer samengesteld en uitvoerig getest. Het brood en gebak is echt lekker. Het bakresultaat is succes gegarandeerd ook als je geen ervaring hebt met bakken.

Hoewel rijst, maïs en- aardappelzetmeel ook glutenvrij zijn verhogen zij wel de bloedsuikerspiegel. Le Bonbon Franc heeft er daarom bewust voor gekozen deze niet in haar bakmixen te verwerken. Le bonbon franc baxmixen zijn er voor vrouwen die op een natuurlijke manier willen afslanken en willen snoepen zonder schuldgevoel.

De bakmixen van le bonbon franc zijn bij Eco coiffures verkrijgbaar en bij ons in de winkel bespaar je de verzendkosten doordat je de bakmixen in de kapsalon kunt afhalen. Adres: De Oudewereld 96 – Alphen ad Rijn – Wijk: Kerk & Zanen

 

Kom je langs?

Gebruikmaken van één van onze specialisaties in onze kapsalon of schoonheidssalon? Plan heel gemakkelijk online een afspraak in.

Privacy- en cookiebeleid

we gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van de website en voor het analyseren van websiteverkeer en zijn bij wet verplicht u hier akkoord voor te vragen en op de hoogte te stellen betreft ons privacybeleid. Zie ons Privacy Statement