Christy terug bij het ECO-team.

Onze jarenlange vaste klanten zullen haar vast en zeker nog kennen. Christy was ruim 10 jaar het vaste gezicht bij Eco coiffures en besloot na de komst van haar kinderen een stap terug te doen. Maar vanaf Dinsdag 2 Oktober zal Christy weer terug komen in het kappersvak en bij het ECO team! Uiteraard zijn wij heel blij dat zij ons team weer komt versterken. Christy heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten en haar passie voor het vak is zij nooit helemaal kwijt geraakt. De tijd is nu rijp om weer in ons team te gaan werken en Christy heeft er heel erg veel zin in om  klanten weer te mogen ontvangen bij Eco coiffures. Uiteraard volgt Christy de nodige trainingen en cursussen om weer helemaal up to date te zijn. Zoals jullie van ons gewend zijn, gaan wij altijd voor de beste kwaliteit en wij weten zeker dat Christy hieraan voldoet. Mocht jij een keer een afspraak willen maken met Christy dan kan dat telefonisch of via ons ONLINE boekingssysteem.

Christy zal werkzaam zijn op de WoensdagAVOND en de Dinsdag en Zaterdag om de week.

Kom je langs?

Gebruikmaken van één van onze specialisaties in onze kapsalon of schoonheidssalon? Plan heel gemakkelijk online een afspraak in.

Privacy- en cookiebeleid

we gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van de website en voor het analyseren van websiteverkeer en zijn bij wet verplicht u hier akkoord voor te vragen en op de hoogte te stellen betreft ons privacybeleid. Zie ons Privacy Statement