In RTL - NIEUWS ... Denk in oplossingen!

Het is een lastige tijd voor alle kappers nu we voor de 2e keer in een lockdown zitten. Nu bekend is dat de deuren 9 Februari helaas nog steeds niet open mogen, zullen wij en onze klanten nog flink wat geduld moeten hebben. Zoals een aantal mensen al weten is Renate vorige week benaderd door Barbersolutions uit Woerden, om het door hun ontworpen 
COVID-19 Knipscherm te testen. Hierbij heeft de kapper alleen contact met het haar van de klant en kan de klant toch zijn of haar haar laten knippen. Dat dit een noodoplossing is snappen wij ook wel! Natuurlijk willen wij ook het allerliefste onze klanten weer op een ontspannen en relaxte manier kunnen helpen bij Eco coiffures. De manier waarop wij de afgelopen maanden voor deze lockdown hebben gewerkt was prima georganiseerd en alle klanten gaven ons complimenten over de goede hygiëne en onze werkwijze.

Het zit niet in Renate haar DNA  om bij de pakken neer te gaan zitten! Denk “out of the box”, juist in deze tijd is dat nodig. Dat wij nu noodgedwongen dicht moeten zijn snappen wij maar al te goed. Wat wij echter niet begrijpen is dat de overheid de kappers zo in de kou laten staan en weinig of zelfs geen financiële steun biedt.

Als dit COVID-19 Knipkleed de deuren eerder kan openen zien wij dit zeker als een optie om dit knipkleed TIJDELIJK te gaan gebruiken als aanvulling op de reeds genomen covid-19 maatregelen. Als dit de enige oplossing zou zijn om toch weer wat te mogen gaan doen, dan pakken wij die met beide handen aan! De test verliep prima en ondanks dat het echt wel even anders werken is, kon Renate een prima coupe knippen bij haar zoon. Ook hierbij geldt; Laat je creativiteit de vrije loop. Ook de zoon van Renate heeft het Covid-19 knipkleed niet als onprettig ervaren. De band die om het hoofd zit is soepel en is goed schoon te maken. En hij zegt: Als ik hierdoor toch een goed geknipte coupe kan hebben, dan is dat toch super! En net zo belangrijk…Het is allemaal maar TIJDELIJK.

Babersolutions is benaderd door RTL- NIEUWS en dat is vandaag online gezet! Als je het leuk vindt kun je het hier terug lezen: 

https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/5211342/kapper-lockdown-oplossing-kapsalon-kapscherm

Foto’s: Made by Renate Verhage/Eco coiffures

STAY SAFE ALLEMAAL & HOPELIJK TOT OVER NIET AL TE LANGE TIJD

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email

Kom je langs?

Gebruikmaken van één van onze specialisaties in onze kapsalon of schoonheidssalon? Plan heel gemakkelijk online een afspraak in.

Privacy- en cookiebeleid

we gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van de website en voor het analyseren van websiteverkeer en zijn bij wet verplicht u hier akkoord voor te vragen en op de hoogte te stellen betreft ons privacybeleid. Zie ons Privacy Statement