Hairweaving of Extensions

Wil jij Voller en/of Langer haar? Bij ons is dit mogelijk! Djarling hair(hairweaving) en Great Lengths(extensions) zijn marktleider op het gebied van het verlengen en vermeerderen van het haar. Beiden zijn 100% natuurlijk en gegarandeerd van topkwaliteit! Het Djarling Hair wordt met 100% handwerk in het haar aangebracht, door middel van een klein vlechtje op de hoofhuid waaraan de weft wordt vastgezet. Bij de extensions van Great Lengths worden er dunne strengetjes haar in het eigen haar bevestigd met een bonding van keratine. Dit is een natuurlijke bouwstof van het haar en daarom ook niet schadelijk, mits op de juiste manier aangebracht! Beiden systemen zijn daarom heel geschikt voor het Hollandse, soms kwetsbare haar. En wat ook zo fijn is: je ziet het niet. Het extra haar versmelt echt met het eigen haar. Het is daarom de ideale methode om het haar langer of voller te maken. De haarexpert schat in hoeveel haar er nodig is om het door jou gewenste resultaat te kunnen behalen. Vandaar dat wij ook altijd graag, vooraf aan de behandeling, jouw haar willen bekijken en bespreken wat de mogelijkheden zijn. De haarexpert zal jou uiteraard ook adviseren welk systeem voor jouw haar het beste geschikt is.

Je kunt voor meer informatie of een afspraak contact met ons opnemen: 0172  4 26 26 4  of stuur een mail naar: info@ecocoiffures.nl   

Wenkbrauwen verven/epileren en harsen gelaat

Je wenkbrauwen laten verven en/of epileren volgens de ANASTASIA techniek? Hierin zijn wij gespecialiseerd! Dé perfecte wenkbrauwen creëren wij heel graag voor je in onze professionele salon.

Wij werken uitsluitend met de nieuwste revolutionaire COOL-Flexx wax. Hypoallergeen, zonder Parabenen en dus zeer geschikt voor de gevoelige huid!
Deze wax gebruiken wij ook om eventueel delen van je gelaat te harsen, zoals bovenlip of kin. Bovenstaande behandelingen kun je ook laten doen tijdens het inwerken van je HAARKLEUR … wel zo gemakkelijk toch?

Kom je langs?

Plan heel gemakkelijk online een afspraak in.

Klantervaringen

Klanttevredenheid is onze grootste drijfveer. Hoe waarderen klanten ons:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET]

Privacy- en cookiebeleid

we gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van de website en voor het analyseren van websiteverkeer en zijn bij wet verplicht u hier akkoord voor te vragen en op de hoogte te stellen betreft ons privacybeleid. Zie ons Privacy Statement