Meer haar?

Wil jij Voller en/of Langer haar? Bij ons is dit mogelijk! Djarling hair(hairweaving) en Great Lengths(extensions) zijn marktleider op het gebied van het verlengen en vermeerderen van het haar. Beiden zijn 100% natuurlijk en gegarandeerd van topkwaliteit! Het Djarling Hair wordt met 100% handwerk in het haar aangebracht, door middel van een klein vlechtje op de hoofhuid waaraan de weft wordt vastgezet. Bij de extensions van Great Lengths worden er dunne strengetjes haar in het eigen haar bevestigd met een bonding van keratine. Dit is een natuurlijke bouwstof van het haar en daarom ook niet schadelijk, mits op de juiste manier aangebracht! Beiden systemen zijn daarom heel geschikt voor het Hollandse, soms kwetsbare haar. En wat ook zo fijn is: je ziet het niet. Het extra haar versmelt echt met het eigen haar. Het is daarom de ideale methode om het haar langer of voller te maken. De haarexpert schat in hoeveel haar er nodig is om het door jou gewenste resultaat te kunnen behalen. Vandaar dat wij ook altijd graag, vooraf aan de behandeling, jouw haar willen bekijken en bespreken wat de mogelijkheden zijn. De haarexpert zal jou uiteraard ook adviseren welk systeem voor jouw haar het beste geschikt is.

Je kunt voor meer informatie of een afspraak contact met ons opnemen: 0172  4 26 26 4  of stuur een mail naar: info@ecocoiffures.nl   

DELEN op Facebook
Pinterest

Kom je langs?

Gebruikmaken van één van onze specialisaties in onze kapsalon of schoonheidssalon? Plan heel gemakkelijk online een afspraak in.