Hairweaving met Djarling hair

Met trots kunnen wij alvast met jullie delen dat wij in 2018 zullen starten met een geweldige aanvulling in onze salon, namelijk Djarling hair.Wat is Djarling hair? Djarling hair is tophaar onder de weftings,welke door middel van een klein vlechtje op de hoofdhuid in het haar wordt aangebracht. Dit is 100% maat- en handwerk , zonder gebruik te maken van lijm of chemicaliën. Djarling is daarom heel geschikt voor het Hollandse, soms kwetsbare haar. En wat ook zo fijn is: je ziet het niet. Het extra haar versmelt echt met het eigen haar. Het is daarom de ideale methode om het haar langer of voller te maken. Daar is veel behoefte aan, want er zijn steeds meer vrouwen bij wie het haar dunner wordt, al dan niet door een medische oorzaak.

De Hairweaving van Djarling Hair is duurzaam, niet zichtbaar en heel comfortabel. De haarexpert schat in hoe dik een vlechtje moet zijn en hoeveel extra haar hieraan wordt bevestigd. Is het haar heel fijn en broos, dan is één baan Djarling Hair misschien al genoeg. Is het haar wat sterker, dan kunnen er misschien wel vier of vijf banen aan het haar worden toegevoegd.

Het haar wordt met naald en draad aan het haar bevestigd, daar komt geen lijm aan te pas. Het resultaat hiervan is een heel natuurlijke look. Het toegevoegde haar smelt samen met het eigen haar. Je ziet geen streepjes of strengetjes en je kunt het haar ook normaal borstelen, wassen, stylen en zelfs opsteken. De wefts worden op zo’n manier geplaatst dat je ze niet ziet. Het voelt dus echt alsof Djarling Hair deel uitmaakt van het eigen haar.

Na ongeveer 2 maanden dient de wefting ophoog geplaatst te worden en kun je weer opnieuw heel veel plezier beleven aan je prachtige,nieuwe haar. Wat ook NIEUW is dat je je djarling hair (indien gewenst) kunt laten zetten in onze VIP-room! Speciaal voor jou alle rust, privacy, een ontspannen sfeer and more!

Share on facebook
DELEN op Facebook
Share on pinterest
Pinterest

Kom je langs?

Gebruikmaken van één van onze specialisaties in onze kapsalon of schoonheidssalon? Plan heel gemakkelijk online een afspraak in.

Privacy- en cookiebeleid

we gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van de website en voor het analyseren van websiteverkeer en zijn bij wet verplicht u hier akkoord voor te vragen en op de hoogte te stellen betreft ons privacybeleid. Zie ons Privacy Statement