Hairweaving met Djarling hair

Wil jij Voller en/of Langer haar en Privacy? Bij ons is dit mogelijk in onze nieuwe VIProom! Exclusief in Alphen ad Rijn en omstreken. Onze VIProom biedt jou rust, privacy, een ontspannen sfeer and more. Djarling hair is er marktleider op het gebied van het verlengen en vermeerderen van het haar. Djarling Hair is 100% natuurlijk en gegarandeerd van topkwaliteit! Het Djarling Hair wordt met 100% handwerk in het haar aangebracht, zonder gebruik te maken van lijm of chemicaliën. Djarling is daarom heel geschikt voor het Hollandse, soms kwetsbare haar. En wat ook zo fijn is: je ziet het niet. Het extra haar versmelt echt met het eigen haar. Het is daarom de ideale methode om het haar langer of voller te maken. Er wordt om te beginnen een heel fijn vlechtje gemaakt, dicht op de hoofdhuid. Dit is in alle gevallen maatwerk. De haarexpert schat in hoe dik een vlechtje moet zijn en hoeveel extra haar hieraan wordt bevestigd. Is het haar heel fijn en broos, dan is één baan Djarling Hair misschien al genoeg. Is het haar wat sterker, dan kunnen er misschien wel vier of vijf banen aan het haar worden toegevoegd.Het haar wordt met naald en draad aan het haar bevestigd, daar komt geen lijm aan te pas. Het resultaat hiervan is een heel natuurlijke look.

Je kunt voor meer informatie of een afspraak contact met ons opnemen: 0172  4 26 26 4  of stuur een mail naar: info@ecocoiffures.nl   

Wenkbrauwen verven/epileren en harsen gelaat

Je wenkbrauwen laten verven en/of epileren volgens de ANASTASIA techniek? Hierin zijn wij gespecialiseerd! Dé perfecte wenkbrauwen creëren wij heel graag voor je in onze professionele salon.

Wij werken uitsluitend met de nieuwste revolutionaire COOL-Flexx wax. Hypoallergeen, zonder Parabenen en dus zeer geschikt voor de gevoelige huid!
Deze wax gebruiken wij ook om eventueel delen van je gelaat te harsen, zoals bovenlip of kin. Bovenstaande behandelingen kun je ook laten doen tijdens het inwerken van je HAARKLEUR … wel zo gemakkelijk toch?

Kom je langs?

Plan heel gemakkelijk online een afspraak in.

Klantervaringen

Klanttevredenheid is onze grootste drijfveer. Hoe waarderen klanten ons:

Hairweaving Gemiddelde waardering: ★★★★★ 4.9 gebaseerd op 62 reviews
5 1

Privacy- en cookiebeleid

we gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van de website en voor het analyseren van websiteverkeer en zijn bij wet verplicht u hier akkoord voor te vragen en op de hoogte te stellen betreft ons privacybeleid. Zie ons Privacy Statement