Hair X-perience 2018

Het grootste kappersevent van Nederland.

Op 3 & 4 juni 2018 vindt de tweede editie van The Hair X-perience plaats in Evenementenhal Gorinchem. Op het grootste kappersevent van Nederland staan de woorden inspiratie, educatie en innovatie centraal. Uiteraard woorden waar het Eco team zich helemaal in kan vinden en vandaar dat wij op 3 Juni ook aanwezig waren op dit grootste kappersevent. Wij hebben diverse lezingen , shows en educatie bijgewoond en hebben weer enorm veel inspiratie op mogen doen. De workshops van Wolfgang Peppmeier zijn altijd zeer inspirerend en een genot om naar te luisteren en te mogen volgen. Het is ook altijd een plek om collega kappers te ontmoeten en met elkaar mooie en leerzame momenten te delen. Daarnaast was de ervaring aan de zuurstof een heuze beleving van lucht en energie. Kortom…Wij hebben genoten van een heerlijke, leerzame dag!.

 

Kom je langs?

Gebruikmaken van één van onze specialisaties in onze kapsalon of schoonheidssalon? Plan heel gemakkelijk online een afspraak in.

Privacy- en cookiebeleid

we gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van de website en voor het analyseren van websiteverkeer en zijn bij wet verplicht u hier akkoord voor te vragen en op de hoogte te stellen betreft ons privacybeleid. Zie ons Privacy Statement