Nieuwe haarmodelijn voorjaar/zomer 2019 "EARTH"

Op 18 maart 2019 werd de nieuwe haarmodelijn voor de  lente/zomer, genaamd EARTH, gepresenteerd. Een inspirerende show met volop ‘aardse’ ideeën!  Duurzaamheid stond centraal bij deze presentatie, het motto dat wij als groene kapsalon al bijna 30 jaar nastreven. De nieuwste kapsels zijn zo vakkundig geknipt, dat je haar valt zoals jij dat graag wilt. Gemakkelijk en natuurlijk dat wil toch iedereen? Het Eco-team heeft op deze avond weer genoeg inspiratie opgedaan om jou een nieuwe voorjaarslook te kunnen geven. Uiteraard kun je door het gebruik van onze duurzame producten en wat meer werk, je kapsel omtoveren tot een glamouros kapsel voor bijvoorbeeld een feestje of avondje uit. De kleuren zijn prachtig en ogen naturel en zacht. Met onze kleuringen ZONDER ammonia en PPD kunnen wij die op een ecologische manier voor jou maken! Het goede nieuws voor de mannen is dat de coupe’s wat minder kort mogen zijn. De hele kort opgeschorenaar contouren  zijn verleden tijd en maken plaats voor de minder strakke lijnen en rommelige coupe’s. 

Kom je langs?

Gebruikmaken van één van onze specialisaties in onze kapsalon of schoonheidssalon? Plan heel gemakkelijk online een afspraak in.

Privacy- en cookiebeleid

we gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van de website en voor het analyseren van websiteverkeer en zijn bij wet verplicht u hier akkoord voor te vragen en op de hoogte te stellen betreft ons privacybeleid. Zie ons Privacy Statement