Nieuwe Producten O'right:

Onderneem jij ook actie? Stop plastic afval en kies voor duurzaam en milieuvriendelijk. Wist je dat 90% van al het gebruikte plastic maar één keer gebruikt wordt voordat het verbrand wordt of in het milieu terechtkomt?

Onze nieuwe producten van het merk O’right zijn vanaf heden bij ons verkrijgbaar.O’right heeft als eerste een composteerbare 250ml-fles gemaakt die zelfs bijdraagt aan een groener milieu, omdat er boomzaden in verwerkt zijn. Is je fles shampoo leeg,dan kun je hem in de grond doen en er zal een boompje voor terugkomen! Hoe gaaf is dat?

Daarnaast is O’right er nu ook als eerste shampoo-producent in geslaagd om flessen te maken van afvalplastic.Tevens doneert O’right jaarlijks een vast gedeelte van haar omzet aan doelen en activiteiten die zich inzetten om onze aarde groener en gezonder te maken.

De maand April hebben wij nog een speciale introductieprijs van 14,95 voor een fles shampoo van 250 ml

Kom je langs?

Gebruikmaken van één van onze specialisaties in onze kapsalon of schoonheidssalon? Plan heel gemakkelijk online een afspraak in.

Privacy- en cookiebeleid

we gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van de website en voor het analyseren van websiteverkeer en zijn bij wet verplicht u hier akkoord voor te vragen en op de hoogte te stellen betreft ons privacybeleid. Zie ons Privacy Statement