Nieuwe Nederlandse Haarmodelijn Najaar 2018

Op 24 September 2018 ging het nieuwe hairfashion season van start tijdens de presentatie van de nieuwe nederlandse haarmodelijn. Dit grote vaktechnische feest wilden wij uiteraard niet missen! Vandaar dat het Eco team de spectaculaire haarshow en de LOOK & LEARNS met veel plezier bijwoonden. Dit alles vond plaats in het Beatrix theater te Utrecht. Wij hebben weer enorm veel inspiratie mogen opdoen en enorm genoten. Dé trend voor dit najaar zijn de pastel tinten in het haar en de prachtige roodtinten in verschillende schakeringen. De kortere kapsels voor de dames zijn echt in opkomst en de micro-bob belooft het helemaal te gaan worden dit najaar. Geen idee wat we daarmee bedoelen? Beeld je dan een net wat kortere bob in die aan de bovenzijde van de nek eindigt. Volg jij graag de laatste trends, dan is dus het moment om de schaar in jouw lange lokken te laten zetten! Voor de mannen blijven de kuiven de trend, echter worden de contouren hierbij weer iets langer gelaten. Mocht jij na dit bericht gelezen te hebben denken; helemaal gaaf zón nieuwe look? Neem dan plaats in één van onze stoelen bij onze topstylisten en laat je verrassen dit najaar! Tot gauw….

Kom je langs?

Gebruikmaken van één van onze specialisaties in onze kapsalon of schoonheidssalon? Plan heel gemakkelijk online een afspraak in.

Privacy- en cookiebeleid

we gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van de website en voor het analyseren van websiteverkeer en zijn bij wet verplicht u hier akkoord voor te vragen en op de hoogte te stellen betreft ons privacybeleid. Zie ons Privacy Statement