AANBIEDING: Puntjes knippen

Ik heb lang haar en wil alleen de puntjes geknipt hebben…Dat is een veel gehoorde zin in onze kapsalon bij jonge meiden en vrouwen met lang haar op één lengte. Deze groep gaat helaas minder naar de kapper omdat ze hun haar vaak willen laten groeien. Ook vinden ze het soms te kostbaar om hun haar professioneel te laten knippen, omdat het vaak alleen die puntjes zijn die eraf mogen.

En daar hebben wij nu de oplossing voor!

Op Woensdag en Donderdag staat Emmie graag voor je klaar om juist alleen die dode puntjes van jouw haar af te knippen, tegen een super scherpe prijs van slechts 12,50.

Het enige wat wij van jou vragen is om met schoon (gewassen) haar te komen en vooraf een afspraak te maken door ons te bellen op: 0172 4 26 26 4

Geef even aan, bij het maken van je afspraak, dat het om alleen puntjes knippen gaat tegen het speciale tarief.

  • Alleen geldig bij lang haar op één lengte
  • Alleen geldig indien je met schoon,gewassen haar komt
  • Max 2 cm knippen
  • Alleen geldig bij Emmie op Woensdag & Donderdag
  • Het haar wordt niet gedroogd of gevlochten

Kom je langs?

Gebruikmaken van één van onze specialisaties in onze kapsalon of schoonheidssalon? Plan heel gemakkelijk online een afspraak in.

Privacy- en cookiebeleid

we gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van de website en voor het analyseren van websiteverkeer en zijn bij wet verplicht u hier akkoord voor te vragen en op de hoogte te stellen betreft ons privacybeleid. Zie ons Privacy Statement