Na 30 jaar, gaat het roer om....

Renate Verteld;

Ruim 30 jaar terug heb ik mijn droom waar gemaakt en ben ik mijn eigen duurzame kapsalon gestart. Velen verklaarden mij toen voor gek, want een ecologische kapsalon, dat was toch alleen voor geitenwollensokken figuren? Echter bleek dit concept een schot in de roos en al snel was er meer werk dan dat ik alleen aankon. Ik nam medewerksters aan en in die 30 jaar heb ik ook heel wat aankomend talent, met veel plezier mogen opleiden. Ik ben al die jaren erg blij geweest met mijn Eco team, want alleen als TEAM kun je de beste prestaties neerzetten!

Het ondernemen zit in mijn DNA en ik blijf dan ook altijd scherp en op zoek naar manieren om te kunnen blijven doorontwikkelen, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Vandaar dat het voor mij nu de tijd is om een nieuwe stap te zetten binnen Eco coiffures. In mijn hoofd was ik hier al een tijdje mee bezig, maar deze bizarre coronatijd heeft de boel doen versnellen. De passie voor mijn fantastische vak en de liefde voor mijn klanten is en blijft mijn drijfveer. De verantwoordelijkheid voor flink wat personeel heeft mij de laatste jaren helaas teveel energie gekost en dat wilde ik niet langer! Hierdoor heb ik besloten mijn gevoel te volgen, net als 30 jaar terug. Een nieuwe uitdaging, waarbij een geweldig TEAM nog steeds centraal staat!

Zoals eerder aan jullie bekend gemaakt, is CHRISTY, zelfstandig onderneemster geworden, binnen Eco coiffures. 

Ik ben heel blij bekend te kunnen maken, dat per 1 December SANNE ook zal starten als zelfstandig onderneemster binnen Eco coiffures.  

Daarnaast zal Jeanna het team blijven versterken. Uiteraard zal ikzelf (Renate) ook mijn eigen klanten van harte blijven ontvangen. 

Een ondernemend TEAM zal dus voor jullie klaar staan en wij zijn er met elkaar van overtuigd dat wij, Eco coiffures, naar een nog hoger level kunnen gaan brengen.


Onze prijzen zullen ongewijzigd blijven, net als onze service en aandacht voor jou
Wij blijven allemaal werken met onze Vegan- & Eco friendly producten, zoals je van ons gewend bent!
 

Mocht jij plaats willen nemen in één van onze stoelen, bel ons dan gerust op : 0172 4 26 26 4 
Wij helpen je graag verder, uiteraard volgens ons coronaprotocol en op een zo veilig mogelijke manier

Je kunt ook ONLINE reserveren via onze website. (indien je onze salon al eens hebt bezocht) Indien je onze salon nog niet eerder hebt bezocht, dan maken wij een inlogcode graag voor je aan na je eerste bezoek.

Wat voor ons bovenaan blijft staan is de gehele beleving voor jou als ECO klant! Wij zijn er tenslotte voor jou!
Wij bezorgen jou graag een relax momentje voor jezelf bezorgen en uiteraard een goed geknipte en/of gekleurde coupe. En natuurlijk kun je tijdens het wachten even genieten van een heerlijke cappuccino of een smakelijke, biologische thee.

Stay SAVE & HEATLHY ….

Op naar een nieuwe start!

Lieve Groet, Renate Verhage

Deel dit bericht:

Facebook
Email

Kom je langs?

Gebruikmaken van één van onze specialisaties in onze kapsalon of schoonheidssalon? Plan heel gemakkelijk online een afspraak in.