Kom heerlijk tot rust in onze Schoonheidssalon

Gezichtsbehandelingen

In onze schoonheidssalon zijn zowel mannen als vrouwen van harte welkom! Tijdens één van onze beautybehandelingen kun je heerlijk tot rust komen, in een ontspannen sfeer. Wij stemmen onze biologische huidverzorging altijd af op jouw huid. Ervaar de vakkundige handen van Valerie en geef jouw huid de verzorging die hij nodig heeft! Kijk voor meer info en prijzen in onze menukaart van de schoonheidssalon.

Wenkbrauwen verven/epileren en harsen gelaat

Je wenkbrauwen laten verven en/of epileren volgens de ANASTASIA techniek? Hierin zijn wij gespecialiseerd! Dé perfecte wenkbrauwen creëren wij heel graag voor je in onze professionele schoonheidssalon.

Wij werken uitsluitend met de nieuwste revolutionaire COOL-Flexx wax. Hypoallergeen, zonder Parabenen en dus zeer geschikt voor de gevoelige huid!
Deze wax gebruiken wij ook om eventueel delen van je gelaat te harsen, zoals bovenlip of kin. Bovenstaande behandelingen kun je ook laten doen tijdens het inwerken van je HAARKLEUR ... wel zo gemakkelijk toch?

Ontspannen Massage

Naast onze (luxe) gezichtsbehandelingen kun je in onze schoonheidssalon ook terecht voor een ontspannen massage van de Rug, nek & Schouders. Echt een aanrader om even volledig te ontspannen en nieuwe energie op te doen.

Kom je langs?

Kom je heerlijk genieten in onze schoonheidssalon en/of kapsalon? Plan heel gemakkelijk online een afspraak in.

Klantervaringen

Klanttevredenheid is onze grootste drijfveer. Hoe waarderen klanten ons:

Schoonheidssalon Gemiddelde waardering: ★★★★★ 4.9 gebaseerd op 50 reviews
5 1

Aanbieding!

Combineer een behandeling in onze schoonheidssalon met een behandeling in onze kapsalon en ontvang 10% korting op de voordeligste behandeling!