NIEUW : VIProom

Met trots kunnen wij jullie melden dat wij als 1ste in Alphen ad Rijn een VIProom hebben gerealiseerd in onze kapsalon. We merken dat klanten het steeds fijner vinden om in alle rust te kunnen genieten van hun behandeling. Daar hebben wij op in gespeelt door een VIProom te creëren die jij kunt boeken voor een knip – en of kleurbehandeling samen met jouw favoriete kapster. In een prachtige ambiance, met heerlijke lounge muziek, een vers gemaakte cappucino, biologische thee en wat lekkers kun je relaxen en geheel privé, je geboekte behandeling ondergaan. Wij nemen alle tijd voor je en jij hebt geen andere klanten om je heen. Gewoon even heerlijk tijd voor jezelf. Wij vragen een kleine toeslag indien je de viproom wilt boeken, uiteraard kun je ons daar altijd even over contacten. Onze Djarling hairweaving behandeling om voller- en/of langer haar te creëren vinden altijd plaats in onze VIProom om zo privacy te garanderen voor jou als Djarling hair klant. Wanneer zien we jou?

Kom je langs?

Gebruikmaken van één van onze specialisaties in onze kapsalon of schoonheidssalon? Plan heel gemakkelijk online een afspraak in.

Privacy- en cookiebeleid

we gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van de website en voor het analyseren van websiteverkeer en zijn bij wet verplicht u hier akkoord voor te vragen en op de hoogte te stellen betreft ons privacybeleid. Zie ons Privacy Statement