WIN een GRATIS behandeling

Onze vaste klanten weten er al geruime tijd van, onze jaarlijkse zomersluiting staat weer voor de deur! Dit jaar zijn wij met vakantie van 29 Juli tm 13 Augustus. Vanaf woensdag 14 Augustus zijn wij weer voor je GEOPEND.

Om de vakantie lekker door te komen hebben wij een leuke aktie bedacht waarmee jij kans maakt op het winnen van een gratis behandeling bij ons in de salon! Doe jij ook mee? Stuur dan jouw leukste of gekste vakantiefoto met daarop jouw vakantiecoupe van 2019 naar: info@ecocoiffures.nl  onder vermelding van jouw naam en waar de foto is gemaakt.

Wij zullen de leukste uitkiezen en indien jij de gelukkige winaar(es) bent , jouw hierover persoonlijk informeren! Uiteraard mag je dit bericht ook delen of aan je vrienden laten weten zodat zij ook mee kunnen doen. We wensen jou een hele fijne vakantietijd en zijn benieuwd welke leuke foto’s wij gaan ontvangen.

Mocht je niet mee willen doen maar wel alvast een afspraak willen maken voor na onze zomersluiting dan kan dat. Als vaste klant kun je ONLINE RESERVEREN voor je knipafspraak en zijn wij voor dringende zaken ook per mail bereikbaar: afspraak@ecocoiffures.nl

 

Kom je langs?

Gebruikmaken van één van onze specialisaties in onze kapsalon of schoonheidssalon? Plan heel gemakkelijk online een afspraak in.

Privacy- en cookiebeleid

we gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van de website en voor het analyseren van websiteverkeer en zijn bij wet verplicht u hier akkoord voor te vragen en op de hoogte te stellen betreft ons privacybeleid. Zie ons Privacy Statement