Maak kennis met het team

 

“Wij vinden het geen kunst ongewone dingen te doen, maar om gewone dingen ongewoon goed te doen!”

Renate

Op 20 jarige leeftijd is ze Eigenaresse geworden van haar eigen dames- en heren kapsalon waar sinds de start in 1990 gewerkt wordt met biologische- en dierproefvrije haarproducten. Renate heeft vele metamorfoses verzorgd in diverse bladen en op TV. Daarnaast heeft ze jarenlang als assessor examens afgenomen op de kappersschool. Haar specialiteit: Mensen een nieuwe look geven, haarverlenging of volume toepassen dmv één van onze systemen. Renate zorgt ervoor dat je met een super tevreden gevoel de salon weer verlaat, met een kapsel dat jij thuis zelf ook goed kunt stylen. Anders is haar missie niet geslaagd…

Jeanna

Jeanna is onze Topstyliste & Extensionsspecialiste. Zij vindt kwaliteit zeer belangrijk en heeft echt passie voor haar vak. Jeanne heeft ruim 16 jaar ervaring in zowel het dames- als het herenvak. Daarnaast maakt Jeanna graag jouw haar voller en/of langer met onze extensions van Great Lengths en geeft zij haar klanten advies, passend bij hun persoonlijkheid en wensen. Jeanna ontvangt jou graag op Woensdag, Vrijdag en Zaterdag.

Jacqueline

Jacqueline is onze Topstyliste & Barbier. Zij vindt luisteren naar haar klanten van groot belang en geeft jou dan ook alle aandacht. Jacqueline beheerst zowel het Dames- als het Herenvak. Wil jij je haar eens helemaal goed gestyled of gefohnt hebben? Jacqueline maakt er een ware feestelijke look van! Strakke coupe’s en mooie contouren maken zijn haar op het lijf geschreven en het herenvak vind zij dan geweldig om te doen. Jacqueline is werkzaam op Woensdag, Donderdag en Vrijdag. 

Christy

Christy is onze Topstyliste & opsteek- specialiste. Zij is een ware kunstenares met het opsteken en/of vlechten van (lang) haar en een echte vakvrouw. Haar jarenlange ervaring maakt haar tot een styliste die perfect in staat is jou het gewenste resultaat te geven! Christy beheerst zowel het dames-, als het herenvak en zorgt ervoor dat jij goed gestyled de salon verlaat.Christy werkt parttime op dinsdag van 9.00 tot 21.00 en zaterdag om de week.

Fleur

Fleur is onze kleurstyliste en haarstyliste in spé en zit in haar laatste jaar van de kappersopleiding. Zij is de rechterhand van al onze topstylisten. Fleur is 2 dagen bij ons in de salon aanwezig namelijk op donderdag & zaterdag. Mooie kleuringen maken vindt zij fantastisch om te doen en haar klanten in  de watten leggen hoort daar uiteraard ook bij. Vind jij het leuk om een keer als knipmodel bij Fleur in de stoel plaats te nemen? Dan kun je je daarvoor opgeven via onze mail: info@ecocoiffures.nl De kniptrainingen vinden plaats op donderdagmiddag om 16.00 uur en er zijn voor jou geen kosten aan verbonden.

Kom jij ons Team versterken?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of ga jij van start met de kappersopleiding? Op dit moment zoeken wij NIEUW TALENT…..

Privacy- en cookiebeleid

we gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van de website en voor het analyseren van websiteverkeer en zijn bij wet verplicht u hier akkoord voor te vragen en op de hoogte te stellen betreft ons privacybeleid. Zie ons Privacy Statement