Maak kennis met het team

 

“Wij vinden het geen kunst ongewone dingen te doen, maar om gewone dingen ongewoon goed te doen!”

Renate

Op 20 jarige leeftijd is ze Eigenaresse geworden van haar eigen dames- en heren kapsalon waar sinds de start in 1990 gewerkt wordt met biologische- en dierproefvrije haarproducten. Renate heeft vele metamorfoses verzorgd in diverse bladen en op TV. Daarnaast heeft ze jarenlang als assessor examens afgenomen op de kappersschool. Haar specialiteit: Mensen een nieuwe look geven en opsteken van (lang) haar. Renate zorgt ervoor dat je met een super tevreden gevoel de salon weer verlaat, met een kapsel dat jij thuis zelf ook goed kunt stylen. Anders is haar missie niet geslaagd…

Sanne

Sanne is onze Topstyliste & Krulspecialiste en al vele jaren werkzaam binnen ons bedrijf. Zij vindt kwaliteit zeer belangrijk en heeft echt passie voor haar vak. Sanne is ook krulspecialiste en geeft jouw krulhaar de optimale coupe. Sanne geeft haar klanten graag advies, passend bij hun persoonlijkheid en wensen. Sanne houdt van een goed gesprek met haar klanten. Zij is pas tevreden als haar klanten de salon verlaten met een met een lach op hun gezicht.

Marlies

Marlies is onze Topstyliste, Hairtalk& extension specialiste. Zij is ruim 7 jaar werkzaam binnen Eco coiffures en een echte vakvrouw. Marlies biedt jou een luisterend oor en geeft jou precies de coupe die bij jou past. Marlies beschikt over alle vaktechnische kennis voor zowel man als vrouw, maar vindt vooral stoere mannencoupe’ s maken helemaal het einde. Marlies werkt 4 dagen en ook sávonds. 

Emmie

Emmie is onze Kleurstyliste, wenkbrauw- & Djarling hair specialiste. Emmie is gespecialiseerd in het zetten van Djarling hair voor meer Volume en/of verlenging van het haar. Emmie houdt van precies werken. Voor het epileren en/of verven van je wenkbrauwen kun je ook bij haar terecht. Emmie volgt de BBL opleiding(2e jaars), wat inhoud dat zij 4 dagen p.w werkt en 1 dag p.w naar school gaat. Hierdoor is haar opleiding zeer praktijk gericht. Als erkend leerbedrijf begeleiden wij Emmie graag om uit te kunnen groeien tot een echte ECO haarstyliste.

Christy

Christy is onze Topstyliste & opsteek- specialiste. Christy is een ware kunstenares met het opsteken van (lang) haar en is een echte vakvrouw. Haar jarenlange ervaring maakt haar tot een styliste die perfect in staat is jou het gewenste resultaat te geven! Christy beheerst zowel het dames-, als het herenvak en zorgt ervoor dat jij goed gestyled de salon verlaat. Christy werkt parttime op woendagavond en dinsdag en zaterdag om de week.

Kom jij ons Team versterken?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of ga jij van start met de kappersopleiding?

Privacy- en cookiebeleid

we gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van de website en voor het analyseren van websiteverkeer en zijn bij wet verplicht u hier akkoord voor te vragen en op de hoogte te stellen betreft ons privacybeleid. Zie ons Privacy Statement