“Wij vinden het geen kunst ongewone dingen te doen, maar om gewone dingen ongewoon goed te doen!”

Renate

In 1990 ben ik Eco coiffures gestart, waar we vanaf de start uitsluitend werken met Eco-friendly en dierproefvrije haarproducten. Mijn salon is mijn passie, mijn klanten zijn mijn missie. Mensen een nieuwe look geven doe ik heel graag, maar altijd met een kapsel dat jij thuis ook goed kunt stylen. Anders is mijn missie niet geslaagd…

 

Jeanna

Jeanna is onze Topstyliste & Extensionsspecialiste. Zij vindt kwaliteit zeer belangrijk. Jeanna heeft ruim 19 jaar ervaring in zowel het dames- als het herenvak. Zij heeft een rustig karakter en altijd een luisterend oor. Heb jij krullend haar? Dan kan Jeanna jouw krullen nog mooier laten vallen dmv onze speciale kniptechniek voor krullen. Daarnaast maakt Jeanna graag jouw haar voller en/of langer met onze extensions van Great Lengths.

Sanne

Per 2020 is Sanne haar eigen bedrijf binnen Eco coiffures begonnen. Als zelfstandig onderneemster heeft zij een nieuwe stap gezet in haar carrière. Haar jarenlange ervaring in het kappersvak maakt haar een fantastische vakvrouw. Sanne beheerst zowel het Dames- als het Herenvak. Het concept van duurzaam werken is ook voor Sanne een pré en zij werkt ook met dezelfde eco-producten als de rest van het team.

Jessica

Jessica is onze All-round haarstyliste en inmiddels uitgegroeid tot een topper in heren knippen. Daarnaast maakt zij de mooiste haar kleuringen en coupes bij de dames. Jessica is een enthousiaste haarstyliste en heeft ruim 6 jaar ervaring in het kappersvak. Naast haar werkzaamheden bij ECO is Jessica een talentvolle zangeres  en schrijft zij haar eigen muzieknummers. Neem jij plaats bij haar in de stoel? Jess heet jou van harte welkom!

Je eigen salon beginnen?

Zou jij heel graag voor jezelf willen beginnen en meer inkomen willen genereren?