Maak kennis met het team

 

“Wij vinden het geen kunst ongewone dingen te doen, maar om gewone dingen ongewoon goed te doen!”

Renate

Op 20 jarige leeftijd is ze Eigenaresse geworden van haar eigen dames- en heren kapsalon waar sinds de start in 1990 gewerkt wordt met biologische- en dierproefvrije haarproducten. Renate heeft vele metamorfoses verzorgd in diverse bladen en op TV. Daarnaast heeft ze jarenlang als assessor examens afgenomen op de kappersschool. Haar specialiteit: Mensen een nieuwe look geven, haarverlenging of volume toepassen dmv één van onze systemen. Renate zorgt ervoor dat je met een super tevreden gevoel de salon weer verlaat, met een kapsel dat jij thuis zelf ook goed kunt stylen. Anders is haar missie niet geslaagd…

Jeanna

Jeanna is onze Topstyliste & Extensionsspecialiste. Zij vindt kwaliteit zeer belangrijk en heeft echt passie voor haar vak. Jeanne heeft ruim 16 jaar ervaring in zowel het dames- als het herenvak. Heb jij krullend haar? Dan kan Jeanna jouw krullen nog mooier laten vallen dmv onze speciale kniptechniek voor krullen. Daarnaast maakt Jeanna graag jouw haar voller en/of langer met onze extensions van Great Lengths en geeft zij haar klanten advies, passend bij hun persoonlijkheid en wensen. Jeanna ontvangt jou graag op Woensdag, Vrijdag en Zaterdag.

Jacqueline

Jacqueline is onze Topstyliste. Zij vindt luisteren naar haar klanten van groot belang en geeft jou dan ook alle aandacht. Jacqueline beheerst zowel het Dames- als het Herenvak. Strakke coupe’s en mooie contouren maken zijn haar op het lijf geschreven en het herenvak vind zij dan geweldig om te doen.Wil jij je haar eens helemaal goed gestyled of gefohnt hebben? Jacqueline maakt er een ware feestelijke look van! Jacqueline is werkzaam op Woensdag, Donderdag en Vrijdag. 

Jessica

Jessica is onze kleurstyliste en junior haarstyliste. Jessica is de rechterhand van al onze topstylisten. Deze 25 jarige topper houdt van MOOI HAAR maken en haar klanten alle aandacht geven. Jessica is 5 dagen bij ons in de salon aanwezig en volgt op maandag nog haar opleiding. Daarnaast volgt zij wekelijks meerdere trainingen bij ons in de salon om uit te kunnen groeien tot een échte ECO-haarstyliste. Mooie kleuringen maken vindt zij fantastisch om te doen. Indien jij een KNIP afspraak bij Jessica inboekt, betaal je een LAGER tarief dan bij onze TOPSTYLISTEN en kun je een leuke korting ontvangen.

Christy

Christy zal op 29 September 2020 haar laatste werkdag hebben bij Eco coiffures.

 

Kom jij ons Team versterken?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of ga jij van start met de kappersopleiding? Op dit moment zoeken wij NIEUW TALENT…..

Privacy- en cookiebeleid

we gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van de website en voor het analyseren van websiteverkeer en zijn bij wet verplicht u hier akkoord voor te vragen en op de hoogte te stellen betreft ons privacybeleid. Zie ons Privacy Statement