Maak kennis met het team

"Wij vinden het geen kunst ongewone dingen te doen, maar om gewone dingen ongewoon goed te doen!"

Renate

Op 20 jarige leeftijd is ze Eigenaresse geworden van haar eigen dames- en heren kapsalon. Renate heeft uitgebreide ervaring opgedaan binnen het kappersvak. Ze heeft vele metamorfoses verzorgd in diverse bladen en op TV. Daarnaast heeft ze jarenlang als assessor examens afgenomen op de kappersschool. Haar specialiteit: Mensen een nieuwe look geven en het opsteken van (lang) haar. Renate zorgt ervoor dat je met een super tevreden gevoel de salon weer verlaat.

Valerie

Valerie is fulltime werkzaam binnen ons bedrijf. Zij is zowel All-round Haarstyliste als professioneel, gediplomeerd Schoonheidsspecialiste. Valerie geeft jou graag alle aandacht en een echt verwenmoment voor jezelf. Valerie kan goed luisteren naar jouw wensen , maar geeft jou uiteraard ook graag een passend advies. De afwisseling tussen mooi haar maken en jouw huid verzorgen in de schoonheidssalon spreekt Valerie enorm aan.

Sanne

Sanne is onze Topstyliste en al vele jaren werkzaam binnen ons bedrijf. Zij vindt kwaliteit zeer belangrijk en heeft echt passie voor haar vak. Sanne geeft haar klanten graag advies, passend bij hun persoonlijkheid en wensen. Sanne is er voor jou .Wil jij jouw haar mooi in model geföhnd hebben? Dat doet Sanne met alle plezier. Zij is pas tevreden als haar klanten de salon verlaten met een met een lach op hun gezicht.

Marlies

Marlies is onze Topstyliste, Hairtalk& extension specialiste. Zij is ruim 6 jaar werkzaam binnen Eco coiffures en een echte vakvrouw. Marlies biedt jou een luisterd oor, is rustig en geeft jou bovenal een coupe die bij jou past. Marlies beschikt over alle vaktechnische kennis voor zowel man als vrouw,maar vindt vooral stoere mannencoupe's maken helemaal het einde. Marlies werkt 4 dagen en ook sávonds. 

Wendy

Wendy is onze Topstyliste en buiten het feit dat zij een vakvrouw is, houdt Wendy van mooie, creatieve kleuringen maken in het haar. Vooral folies zetten is haar specialiteit. Zowel mannen, als vrouwen weet zij om te toveren tot een prachtig plaatje.  Zij bezorgt haar klanten een FEELGOOD gevoel en laat jou nog meer stralen!

Emmie

Emmie is onze Juniorstyliste en is een grote steun voor het Eco team en haar klanten. Emmie bezorgt jou een echt relaxmoment tijdens een ontspannen hoofdhuidmassage. Daarnaast helpt Emmie het gehele team met div. ondersteunende werkzaamheden. Emmie volgt de BBL opleiding, wat inhoud dat zij 4 dagen p.w werkt en 1 dag p.w naar school gaat. Hierdoor is haar opleiding zeer praktijk gericht. Als erkend leerbedrijf begeleiden wij Emmie graag om uit te kunnen groeien tot een echte ECO haarstyliste

Kom jij ons Team versterken?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of ga jij van start met de kappersopleiding?