Maak kennis met het team

"Wij vinden het geen kunst ongewone dingen te doen, maar om gewone dingen ongewoon goed te doen!"

Renate

Op 20 jarige leeftijd is ze Eigenaresse geworden van haar eigen dames- en heren kapsalon. Renate heeft uitgebreide ervaring opgedaan binnen het kappersvak. Ze heeft vele metamorfoses verzorgd in diverse bladen en op TV. Daarnaast heeft ze jarenlang als assessor examens afgenomen op de kappersschool. Haar specialiteit: Mensen een nieuwe look geven en het opsteken van (lang) haar. Renate zorgt ervoor dat je met een super tevreden gevoel de salon weer verlaat.

Valerie

Valerie is fulltime werkzaam binnen ons bedrijf. Zij is zowel All-round Haarstyliste als professioneel, gediplomeerd Schoonheidsspecialiste. Valerie geeft jou graag alle aandacht en een echt verwenmoment voor jezelf. Valerie kan goed luisteren naar jouw wensen , maar geeft jou uiteraard ook graag een passend advies. De afwisseling tussen mooi haar maken en jouw huid verzorgen in de schoonheidssalon spreekt Valerie enorm aan.

Sanne

Sanne is onze Topstyliste en al vele jaren werkzaam binnen ons bedrijf. Zij vindt kwaliteit zeer belangrijk en heeft echt passie voor haar vak.Sanne is ook krulspecialiste en geeft jouw krulhaar de optimale coupe. Sanne geeft haar klanten graag advies, passend bij hun persoonlijkheid en wensen. Zij is pas tevreden als haar klanten de salon verlaten met een met een lach op hun gezicht.

Marlies

Marlies is onze Topstyliste, Hairtalk& extension specialiste. Zij is ruim 6 jaar werkzaam binnen Eco coiffures en een echte vakvrouw. Marlies biedt jou een luisterend oor, is rustig en geeft jou bovenal een coupe die bij jou past. Marlies beschikt over alle vaktechnische kennis voor zowel man als vrouw,maar vindt vooral stoere mannencoupe's maken helemaal het einde. Marlies werkt 4 dagen en ook sávonds. 

Wendy

Wendy kan op dit moment helaas haar werkzaamheden als kapster niet uitoefenen ivm een blessure.Tot eind December zal wendy nog wel af en toe aanwezig zijn binnen onze salon en kun je haar dus treffen aan bijvoorbeeld, de telefoon. Uiteraard staan één van de andere vakbekwame haarstylisten van Eco coiffures graag voor je klaar als je een knip- of kleurbehandeling wilt boeken.

Emmie

Emmie is onze Junior/kleurstyliste en is een grote steun voor het Eco team en haar klanten. Emmie bezorgt jou een echt relaxmoment tijdens een ontspannen hoofdhuidmassage. Daarnaast is Emmie onze kleurstyliste en houdt zij van precies werken. Emmie volgt de BBL opleiding, wat inhoud dat zij 4 dagen p.w werkt en 1 dag p.w naar school gaat. Hierdoor is haar opleiding zeer praktijk gericht. Als erkend leerbedrijf begeleiden wij Emmie graag om uit te kunnen groeien tot een echte ECO haarstyliste

Kom jij ons Team versterken?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of ga jij van start met de kappersopleiding?