Maak kennis met het team

 

“Wij vinden het geen kunst ongewone dingen te doen, maar om gewone dingen ongewoon goed te doen!”

Renate

In 1990 ben ik Eco coiffures gestart, waar we vanaf de start uitsluitend werken met Eco-friendly en dierproefvrije haarproducten. Mijn salon is mijn passie, mijn klanten zijn mijn missie. Mensen een nieuwe look geven doe ik heel graag, maar altijd met een kapsel dat jij thuis ook goed kunt stylen. Anders is mijn missie niet geslaagd…

Renate is werkzaam op: Dinsdag, Donderdag & Zaterdag

Jeanna

Jeanna is onze Topstyliste & Extensionsspecialiste. Zij vindt kwaliteit zeer belangrijk. Jeanna heeft ruim 17 jaar ervaring in zowel het dames- als het herenvak. Zij heeft een rustig karakter en altijd een luisterend oor.Heb jij krullend haar? Dan kan Jeanna jouw krullen nog mooier laten vallen dmv onze speciale kniptechniek voor krullen. Daarnaast maakt Jeanna graag jouw haar voller en/of langer met onze extensions van Great Lengths.

Jeanna ontvangt jou graag op Woensdag, Vrijdag en Zaterdag

Sanne

Per 2020 is Sanne haar eigen bedrijf binnen Eco coiffures begonnen. Zij is een geweldige samenwerking met Eco aangegaan en heeft als zelfstandig onderneemster een nieuwe stap gezet in haar carrière. Haar jarenlange ervaring in het kappersvak maakt haar een fantastische vakvrouw en Sanne geeft jou graag een passend advies. Sanne beheerst zowel het Dames- als het Herenvak. Het concept van duurzaam werken is ook voor Sanne een pré en zij werkt ook met dezelfde eco-producten als de rest van het team.

Sanne is werkzaam op: Woensdag, Donderdag & Vrijdag. Je kunt Online reserveren of telefonisch via: 0172 4 26 26 4

Christy

Christy is haar eigen bedrijf “By Chris” binnen Eco coiffures gestart in 2020. Het was tijd voor een nieuwe stap en op deze manier kan ik mijn klanten heel professioneel helpen, aldus Christy. Door de samenwerking met Eco coiffures kan ik volledig zelfstandig werken, maar wel binnen een geweldige salon en met een fantastisch team.  Christy is een ware vakvrouw en haar specialiteit is Bruidskapsels & Festivallooks verzorgen. Christy is werkzaam op Dinsdag van 9.00 tot 21.00 uur. Zou jij jouw bruids- of feestkapsel op een andere dag speciaal door Christy verzorgd willen hebben, dan kan dit in overleg.

Afspraken kun je online reserveren en uiteraard ook telefonisch via 0172 4 26 26 4. Je kunt  Christy evt ook persoonlijk bereiken via: 0618336111 

 

Je eigen salon beginnen?

Zou jij heel graag voor jezelf willen beginnen en meer inkomen willen genereren?