Kapper Alphen aan den Rijn

Kapper in Alphen aan den Rijn nodig? Zoek niet verder en plan meteen een afspraak in bij kapsalon Eco-Coiffures en je gaat gegarandeerd met een glimlach de deur uit. Onze kapsalon is er voor dames, heren en kinderen.

De #1 kapsalon in Alphen a/d Rijn

“Wij vinden het geen kunst ongewone dingen te doen, maar om gewone dingen, ongewoon goed te doen!”

Dé groene kapper voor jou!

In ons Feel-Good concept staan ontspanning en verwennerij voorop. Wij zijn een Dames- en Herenkapsalon en werken op een milieuvriendelijke manier met biologische- & dierproefvrije producten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in verschillende technieken om voller en/of langer haar te creëren. Of je nu komt voor het laten knippen van een moderne coupe, of een uitgebreidere behandeling, het gaat ons om jou! Bij ons vind je alles onder één dak. Wij hebben zelfs een VIP-room die jij kunt reserveren voor jou alleen met jouw favoriete haarstyliste! Hoe gaaf is dat?

  • Wo- & Vr. koopavond
  • Milieuvriendelijke producten
  • Dierproefvrije producten
  • Kapsalon & Hairweaving
  • GRATIS parkeren voor de deur
  • 10 min lopen vanaf 't station
  • GRATIS WIFI voor onze klanten
  • Dames, heren en kinderen

Hairweaving

Langer en/of voller haar? Wij werken met hairweaving van Djarling hair

Kapsalon

De kapper in Alphen aan den Rijn waar je met een glimlach de deur uit gaat.

Producten

website header bioplastic

In onze kapsalon wordt gewerkt met de allerbeste biologische producten 

Goed geknipte coupe volgens de laatste trends bij de #1 kapperszaak in Alphen aan den Rijn

Voor een goed geknipte coupe volgens de laatste trends ben je bij de #1 kapper in Alphen aan den Rijn aan het juiste adres. Neem plaats in één van onze stoelen en ervaar wat een goede Knipbehandeling voor jou kan doen! Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends, bezoeken beurzen en volgen regelmatig trainingen.

Al onze stylisten knippen zowel dames als heren en beheersen de vak technieken optimaal. Dus voor een goed geknipte coupe, volgens de laatste trends ben je bij ons aan het juiste adres.

Openingstijden

“Wij werken ‘t liefst op afspraak, maar ook zonder afspraak ben je natuurlijk van harte welkom.

Ma

Gesloten

Di

09:00 – 16.00

Wo

09:00 – 21:00

Do

09:00 – 17.30

Vr

09:00 – 21:00

Za

08:30 – 14:00

Kapper in Alphen aan den Rijn? Zoek niet verder en plan heel gemakkelijk online een afspraak in. Uiteraard kan het ook telefonisch.

Privacy- en cookiebeleid

we gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van de website en voor het analyseren van websiteverkeer en zijn bij wet verplicht u hier akkoord voor te vragen en op de hoogte te stellen betreft ons privacybeleid. Zie ons Privacy Statement