Bij Eco werken wij duurzaam & ecologisch

Bad Hair day?

Neem plaats in één van onze stoelen en ervaar wat een goede Knipbehandeling voor jou kan doen! Onze ervaren stylisten knippen jouw haar zoals het valt, waardoor je “new hair“ zult ervaren. Uiteraard hoort daar een passend advies bij, zodat jij jouw haar thuis ook goed kunt stylen en onderhouden. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends, bezoeken beurzen en volgen regelmatig trainingen.

Ook voor het knippen van krulhaar kunt u bij ons terecht bij één van onze krulspecialisten.

Al onze stylisten knippen zowel dames als heren en beheersen de vak technieken optimaal. Wij werken zoveel mogelijk met duurzame en ecologische haarproducten.

Haarkleuring

Wil jij een haarkleuring die uitermate zacht is voor jouw haar en hoofdhuid? Dan ben je bij onze kapper in Alphen aan den Rijn aan het juiste adres. Onze haarkleuringen bevatten namelijk geen ammonia en zijn vrij van PPD en parabenen. Wij houden van natuurlijke kleuringen, maar werken uiteraard volgens de laatste trends. Onze specialisaties zijn meerdere nuances en folietechnieken aanbrengen in het haar. Hierdoor ontstaat meer diepte en kleurscharkering .De juiste haarkleur bij jouw huid, kan jouw natuurlijke schoonheid versterken. Onze kleuringen zijn een mix van technologie en natuur. De perfecte oplossing voor wie een maximale performance wil met volledig respect voor de huid, het haar èn ons milieu.

Hoofdhuidmassage in shiatsu massagestoel

Iedere klant ontvangt desgewenst een heerlijke ontspannende hoofdhuidmassage in combinatie met onze shiatsu massagestoel. Tijdens deze behandeling worden hoofdhuid en rug heerlijk gemasseerd. Een hoofdhuidmassage heeft onder meer een ontspannend effect, terwijl de shiatsu stoelmassage een goede invloed heeft op zenuwstelsel en bloedsomloop. Deze behandeling is een extra service van Eco Coiffures, dus zonder extra kosten!

Extensions | Hairweaving

Great Lenghts Extensions. Bij Eco coiffures werken wij al jaren alleen met de beste kwaliteit extensions van Great Lenghts. Of je nu alleen meer volume wilt of een totale haarverlenging… met Great Lenghts is het allemaal mogelijk.
Wij geven altijd eerst een vrijblijvend advies in onze salon, waarbij we de mogelijkheden bespreken en je een prijsopgave kunnen doen. Voor meer info kijk eens op www.great-lengths.nl

Hairweaving met Djarling Hair

Djarling Hair is 100% natuurlijk en gegarandeerd van topkwaliteit! Het Djarling Hair wordt met 100% handwerk in het haar aangebracht, zonder gebruik te maken van lijm of chemicaliën. Djarling is daarom heel geschikt voor het Hollandse, soms kwetsbare haar. En wat ook zo fijn is: je ziet het niet. Het extra haar versmelt echt met het eigen haar. Het is daarom de ideale methode om het haar langer of voller te maken. Er wordt om te beginnen een heel fijn vlechtje gemaakt, dicht op de hoofdhuid. Dit is in alle gevallen maatwerk. De haarexpert schat in hoe dik een vlechtje moet zijn en hoeveel extra haar hieraan wordt bevestigd. Is het haar heel fijn en broos, dan is één baan Djarling Hair misschien al genoeg. Is het haar wat sterker, dan kunnen er misschien wel vier of vijf banen aan het haar worden toegevoegd.Het haar wordt met naald en draad aan het haar bevestigd, daar komt geen lijm aan te pas. Het resultaat hiervan is een heel natuurlijke look.

Feest- en bruidskapsels

Het Eco-team heeft zeer veel ervaring met het verzorgen van feest- en bruidskapsels. Indien gewenst maken wij eerst een proefkapsel en proef make-up, zodat je wensen goed besproken en uitgeprobeerd kunnen worden. Zo weet je zeker dat je haar en make-up op de feestdag zelf echt helemaal zit zoals jij dat graag wilt! Natuurlijk kunnen wij je kapsel & make-up ook op locatie verzorgen.

Wij berekenen geen vast bruidstarief, maar slechts de tijd die we voor je behandeling nodig hebben. We houden bij Eco coiffures van duidelijkheid en redelijkheid. Indien heren hun coupe bij Eco coiffures hebben laten knippen, werken wij als extra service op hun feestdag zelf de contouren nog even netjes bij. Je ziet… het Eco-team verzorgt ook jouw feest- en/of trouwdag tot in de puntjes!

Metamorfoses en visagie

Bent je toe aan een compleet nieuwe Look? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben ruime ervaring en hebben al tal van metamorfoses verzorgd in verschillende bladen. Een metamorfose is voor ons pas echt geslaagd als je jouw nieuwe coupe ook zelf goed kunt stylen. Het Eco-team geeft hierover graag bruikbare tips.

Natuurlijk gaat een metamorfose verder dan het haar alleen.
Bijpassende make-up en/of stylingtips zijn net zo belangrijk.
Bij ons geldt….vaak met simpele trucjes kun je een geheel andere look creëren. Wij gaan de uitdaging aan… Durf jij?

Vern scharen

Bij Eco coiffures werken wij met Vern scharen, een sensatie uit Taiwan. Met deze speciale scharen creëren wij trendy coupes die je zelf heel gemakkelijk kunt onderhouden. Fijn en futloos haar krijgt meer volume. Dikker haar valt speels en soepel.

Wil je hier meer over weten? Vraag het ons!

Haar doneren

Al vele jaren is het mogelijk om bij ons je haar te doneren(minimaal 30cm) voor stichting HAARWENSEN of de Nederlandse HAARSTICHTING.

Door jouw haar te doneren geef je zowel volwassenen als kinderen, die door ziekte geen haar meer hebben, een kans een prachtig haarwerk te dragen. Meer info? Kijk eens op www.haarwensen.nl of op http://www.haarstichting.nl 

In 2015 is ECO coiffures zelfs uitgeroepen tot 2e Kapsalon van Nederland met de meeste haardonaties. Geweldig dat wij hier aan hebben kunnen bijdragen en wij bedanken dan ook al onze haardonoren!

Gebruikmaken van één van onze specialisaties in onze kapsalon? Plan heel gemakkelijk online een afspraak in.

Klantervaringen

Klanttevredenheid is onze grootste drijfveer. Hoe waarderen klanten ons:

Kapsalon Gemiddelde waardering: ★★★★★ 4.9 gebaseerd op 62 reviews
5 1

Privacy- en cookiebeleid

we gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van de website en voor het analyseren van websiteverkeer en zijn bij wet verplicht u hier akkoord voor te vragen en op de hoogte te stellen betreft ons privacybeleid. Zie ons Privacy Statement