Wij werken duurzaam & ecologisch

Bad Hair day?

Neem plaats in één van onze stoelen en ervaar wat een goede knipbehandeling voor jou kan doen! Onze ervaren stylisten knippen jouw haar zoals het valt, waardoor je “new hair“ zult ervaren. Uiteraard hoort daar een passend advies bij, zodat jij jouw haar thuis ook goed kunt stylen en onderhouden. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends, bezoeken beurzen en volgen regelmatig trainingen.

Ook voor het knippen van krulhaar kunt u bij ons terecht bij één van onze krulspecialisten.

Al onze stylisten knippen zowel dames als heren en beheersen de vaktechnieken optimaal. Wij werken zoveel mogelijk met duurzame en ecologische haarproducten.

Minerale Haarkleuring

Wil jij een haarkleuring die uitermate zacht is voor jouw haar en hoofdhuid? Dan ben je bij onze kapper in Alphen aan den Rijn aan het juiste adres. Onze mineralen haarkleuringen zijn zeer zacht en bevatten geen ammonia en zijn vrij van PPD en parabenen.

Onze plantaardige kleuringen van Louise XIV zijn van 100% plantenextracten en bevatten geen chemie! 

Wij houden van natuurlijke kleuringen, maar werken uiteraard volgens de laatste trends. Onze specialisaties zijn meerdere nuances en folietechnieken aanbrengen in het haar. Hierdoor ontstaat meer diepte en kleurscharkering .De juiste haarkleur bij jouw huid, kan jouw natuurlijke schoonheid versterken. Onze kleuringen zijn een mix van technologie en natuur. De perfecte oplossing voor wie een maximale performance wil met volledig respect voor de huid, het haar èn ons milieu.

Hoofdhuidmassage in shiatsu massagestoel

Iedere klant ontvangt desgewenst een heerlijke ontspannende hoofdhuidmassage in combinatie met onze shiatsu massagestoel. Tijdens deze behandeling worden hoofdhuid en rug heerlijk gemasseerd. Een hoofdhuidmassage heeft onder meer een ontspannend effect, terwijl de shiatsu stoelmassage een goede invloed heeft op zenuwstelsel en bloedsomloop. Deze behandeling is een extra service van Eco Coiffures, dus zonder extra kosten. Daarnaast werken wij met de ecohead shower, waarmee wij 60% water besparen

Feest- en bruidskapsels

Het Eco-team heeft zeer veel ervaring met het verzorgen van feest- en bruidskapsels. Indien gewenst maken wij eerst een proefkapsel en proef make-up, zodat je wensen goed besproken en uitgeprobeerd kunnen worden. Zo weet je zeker dat je haar & make-up op de feestdag zelf echt helemaal zit zoals jij dat graag wilt! Natuurlijk kunnen wij je kapsel & make-up ook op locatie verzorgen.

Wij berekenen geen vast bruidstarief, maar de tijd die we voor je behandeling nodig hebben. We houden bij Eco coiffures van duidelijkheid en redelijkheid. Indien heren hun coupe bij Eco coiffures hebben laten knippen, werken wij als extra service op hun feestdag zelf de contouren nog even netjes bij. Je ziet… het Eco-team verzorgt ook jouw feest- en/of trouwdag tot in de puntjes!

Vern scharen

Bij Eco coiffures werken wij met Vern scharen, een sensatie uit Taiwan. Met deze speciale scharen creëren wij trendy coupes die je zelf heel gemakkelijk kunt onderhouden. Fijn en futloos haar krijgt meer volume. Dikker haar valt speels en soepel.

Wil je hier meer over weten? Vraag het ons!

Haar doneren

Al vele jaren is het mogelijk om bij ons je haar te doneren(minimaal 30cm) voor stichting HAARWENSEN of de Nederlandse HAARSTICHTING.

Door jouw haar te doneren geef je zowel volwassenen als kinderen, die door ziekte geen haar meer hebben, een kans een prachtig haarwerk te dragen. Meer info? Kijk eens op www.haarwensen.nl of op http://www.haarstichting.nl 

In 2015 is ECO coiffures zelfs uitgeroepen tot 2e Kapsalon van Nederland met de meeste haardonaties. Geweldig dat wij hier aan hebben kunnen bijdragen en wij bedanken dan ook al onze haardonoren!

Gebruikmaken van één van onze specialisaties in onze kapsalon? Plan heel gemakkelijk online een afspraak in.

Extensions

Klantervaringen

Klanttevredenheid is onze grootste drijfveer. Hoe waarderen klanten ons:

[RICH_REVIEWS_SNIPPET]