Join our team!

Wegens uitbreiding van ons fantastische team, zoeken wij een ervaren en enthousiaste ALL-ROUND HAARSTYLISTE/ Kapster (parttime)

In loondienst of op basis van ZZP dmv stoelhuur

In onze groene salon wordt veel gekleurd met haarkleuringen zonder ammonia en PPD, dus beheersing van diverse folie en kleurtechnieken is een pré. Je krijgt van ons alle ruimte om jouw eigen creativiteit binnen ons bedrijf te laten zien. Advisering en klantgerichtheid vinden wij heel belangrijk, net als humor en collegialiteit. Heb jij affiniteit met ecologisch & duurzaam werken in een relaxte sfeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Dagen en uren in overleg (zaterdagmiddag ben je vrij).

Benieuwd naar onze verdere werkwijze? Pak dan deze kans en stuur je CV met recente foto naar: info@ecocoiffures tav Renate.

ZZP-er:

Bij ons is het evt. ook mogelijk een stoel te huren en je aan te sluiten bij het Eco-concept. Wij werken op een duurzame en Vegan-friendly manier. Spreekt dit jou aan en heb jij al een eigen klantenkring die jij een écht verwen moment voor zichzelf wilt bezorgen in een fantastische salon? Dan pas jij vast en zeker bij de rest van ons ondernemende team!

Voor stoelhuur info volgens het eco- concept neem eens een kijkje op: https://www.ecocoiffures.nl/stoel-huren/

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je interesse in een persoonlijk gesprek?

Neem dan contact op met Renate via een mail : info@ecocoiffures.nl  of telefonisch via: 0611380872

Deel dit bericht:

Facebook
Email

Kom je langs?

Gebruikmaken van één van onze specialisaties in onze kapsalon of schoonheidssalon? Plan heel gemakkelijk online een afspraak in.