25 jaar lid van de ANKO:

Eigenaresse Renate Verhage van Eco Coiffures werd vandaag verrast door de ANKO ( Koninklijke Nederlandse Kappersorganisatie) en mocht een oorkonde,een prachtige bos bloemen en het zilveren ANKO speltje in ontvangst nemen.

In 1992 is Renate lid geworden van de ANKO mede omdat zij als jonge onderneemster na 2 jaar, voor het eerst met personeel ging werken.

Renate heeft op vele vlakken veel gehad heeft aan de adviezen en inspiratie van de ANKO.

De missie van de ANKO is het realiseren en behouden van een professionele en florerende kappersbranche en verbetering van de individuele winstgevendheid van leden. Een missie die wij delen en vandaar ons trouwe lidmaatschap.

Wij bedanken de ANKO voor de afgelopen 25 jaar met waardevolle adviezen,steun,inspiratie en vastberadenheid. Natuurlijk moet je het als ondernemer zelf doen, maar een organisatie als de ANKO is altijd waardevol om op terug te kunnen vallen en alleen gezamenlijk als professionele kappers staan we sterk!

Facebook
Twitter
Pinterest

Kom je langs?

Gebruikmaken van één van onze specialisaties in onze kapsalon of schoonheidssalon? Plan heel gemakkelijk online een afspraak in.