Eco coiffures CORONA proof

Ondanks dat onze deuren nu tijdelijk gesloten moeten blijven, hebben wij niet stil gezeten de afgelopen weken. Wij zijn druk bezig geweest bij Eco coiffures om onze zaak zoveel mogelijk corana proof te maken. Wij bereiden ons voor op een nieuwe en andere werkomgeving in deze geheel nieuwe 1.5 meter maatschappij. Vanaf 11 Mei mogen wij gelukkig onze deuren weer voor jullie openen, maar wel op een zo veilige mogelijke manier! Wij zijn ervan overtuigd dat wij als kapsalon in de toekomst nog geruime tijd zullen moeten gaan werken met bepaalde veiligheidsmaatregelen omtrent COVID-19. Voor de veiligheid van al onze lieve klanten en voor onze eigen veiligheid willen wij hier zoveel mogelijk voorbereidingen voor treffen.

Vandaar dat wij bij de ingang een desinfectie zuil voor de handen hebben geplaatst. Wij vragen aan al onze klanten bij binnenkomst eerst hun handen te desinfecteren. Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat wij exact weten wie en hoeveel klanten wij kunnen verwachten in onze kapsalon. Wij zullen gaan werken met mondkapjes, voor zowel de klant als onszelf. Wij hebben deze (voorlopig) voorradig, net zoals faceshields voor onze medewerksters. Wij verzoeken al onze klanten zelf een mondkapje mee te nemen en op te doen, of een gecertificeerd mondkapje bij ons aan te schaffen. Dit voor ieders veiligheid….

Tussen onze wasunits hebben wij plexiglas plaat laten maken, waardoor klanten veilig hun haren kunnen laten wassen. Ook bij onze balie is er een plexiglas scherm aangebracht waardoor de 1.5 meter afstand zoveel mogelijk gehanteerd kan worden binnen onze salon. Gelieve zoveel mogelijk te betalen met PIN. Uiteraard wordt ons pinapparaat regelmatig gedesinfecteerd. Bij de wachttafel zullen helaas geen leesbladen liggen en slechts 2 stoelen staan. Hier kan men, indien nodig, een paar minuutjes wachten met voldoende afstand van elkaar. Neem je eigen mobiele telefoon mee, wij hebben GRATIS WIFI en zo kun je toch iets lezen als je dat wilt.

Wij vragen je om alleen met ons te communiceren via de spiegel. Wij zullen tijdelijk geen uitgebreide hoofdhuid-massages geven. Tussen onze behandelstoelen zal ook minimaal 1.5 meter afstand zitten, wij hebben een aantal stoelen weggehaald om dit te kunnen waarborgen. Wij werken tijdelijk met wegwerp-kapmantels, iedere klant zal een nieuwe en schone kapmantel krijgen. Onze medewerksters zullen zoveel mogelijk werken met handschoenen aan en na iedere klant hun handen desinfecteren. De werkplekken reinigen wij ook voor je, maar dat deden wij altijd al, net als onze werk materialen. Mocht je naar het toilet willen, geen probleem. Ook daar hebben wij extra maatregelen getroffen. Na het handen wassen, je handen graag afdrogen met het daarvoor bestemde papier, dit papier dien je direct na gebruik in de prullenbak te deponeren. 

Als laatste vragen wij jou ook vooral te genieten van je behandeling! Wij zullen er alles aan doen om jou weer om te toveren tot een good looking en je even dat welverdiende moment voor jezelf te geven op een zo veilig mogelijke manier. Mocht het voor jou, ondanks al onze getroffen maatregelen, toch nog niet veilig genoeg voelen om onze salon te bezoeken, dan moet je dat ook zeker niet doen. Volg hierin jouw eigen gevoel, wij respecteren ieders gevoel hierin. Mocht je corona gerelateerde klachten hebben of iemand in jouw omgeving hebben die koorts heeft, BLIJF DAN VOORAL THUIS en bel ons zodat wij weten dat je niet kunt komen. Samen kunnen we dan naar een passende oplossing zoeken en een afspraak maken voor op een later tijdstip.

Take care and stay healty….

Lieve Groet,
Team Eco coiffures

Kom je langs?

Gebruikmaken van één van onze specialisaties in onze kapsalon of schoonheidssalon? Plan heel gemakkelijk online een afspraak in.